MY BESTIE FRENZ ssv : aina shazana, nur azri athirah, nurul wahida , hidayah ghazali , amirul jais , aliff razak , azlan jelani , naqiuddin , danial aiman , faiz mohtar , zaimi . MY SWEETY DORM : norasmira , athirah , nabihah , hazirah , aina , nurul syafirra , huda , qistina , amiera , hajal . MY CUTEST EE : noor diyana , siti a'aishah , udin , aliff ridzwan

Sunday, 27 November 2011

my dorm 2A GEMILANG 2011

ni plak gamba dak dorm aku.. 2 A GEMILANG 2011.UHUHUH. :D

haaa..nilahhh kawan2 ku 4ever n ever....huhu....bermula ngan norasmira.die kd kiteorg..hehe..ha..aq rapat ngan ieya.ieya ni jenis sensitif owngnyer..hati cepat terase sehh.manja2 gitu lol..die ni bising2 n kecoh...kdg2 die tak de dlm dorm sunyi gak.. haa..huda n nabila plak aq kurang lahh..dieorang suke wat sndr laahhh....dieorang suke lepak nan dak2 len..tp huda kebelakangan ni semakin rapat nan kiteowg..huhu....bieha n eira plak orangnyer bising2 gak..suke wat bende tak btoii especially bieha.gilak...hehehe..eira ni kalo bende yg bukan2,,die suke tau..hak3.bieha ni suke nari2 n terjoget sana,,terjoget sini.aku ingat agy kalo bieha wat camtu msti eira kata *bieha,,amni menyampah dowh..haha..sebenarnyerr tak pon..aku saje2 je mcm tuhh.kih3....bende merapu kasi dorang..haha..mira n hajal ni suke berdue..g skola berdue n mane2 pon berdua lahh..hahah..dua2 minah ni minah jiwang sihh..dlm nset pnoh lagu jiwang.mira ni tak hbs2 nan abenyerr..hajal plak cool sajekkk.haha...atie plak mcam tu jer..bese2 jerr..kdang2 bising kdang tak.kiteowg pnggil die dak matang..haha...meon n aina..skunk dieorang dah tak de ngan kiteowg..sejak jd outsider ni tego2 pon jarang..sedihh..rindu kata2 aina :anas yg chumil..anas yg gantang n mcm2 ahh..heheheehehh......qis n fiera plakk berdua2 jer kat katil dorang tuhh..hahaha.....2 minah ni bole tahan kecohnyerr.....mulut pon boley tahan gakk..ahksss..mak,,aq harap jgn byk terlepas cakap..kah3 n still ngan ayahh..mak n bieha,aku gak na ckp tengs salu ikat rambut kat aku..ngee...lpas ni sapelahh na ikat rambut aku pagi2..dah tak de owg na ikat rambut aku dahh..kah3.*ta taulahh dlm hati korang bengang ke tak na ikat rambut aku tuhh.....huhuh..korang,,aq sayang korunk gile vavi lahhh...korang lah kawan yg best,,sporting,,sekepala ngan akuu...sob sob sob.aku gak nak ucapkan tengs sebab sambut bufday akuuu....aku akan ingat time aku nagh basuh bajuu..then,,tibe2 gelap..korang bling air sabun kat akuu..sampai aku kne mandi dua kali..haha..saat itulah pling gembiraa....sedih na berpisah ngan kowanggg.....kan bgos kalo mase ni berputar blikk..... hehe..emo2 plakkk.....aku akan ingat time kite men same2,,wat bende bodoh same2 n aku akn ingat OUR DIKIR BARAT YG TAK BOLEH BELAHH..kah3....that time is our best day.huhu.....aku minta maap sebarang keslahan akuu..hik3..harap dapat bersame agyy n lepak2....hmm dah la hajal n bieha plkn..hik3..ta dapat lepak2...

1 comment: