MY BESTIE FRENZ ssv : aina shazana, nur azri athirah, nurul wahida , hidayah ghazali , amirul jais , aliff razak , azlan jelani , naqiuddin , danial aiman , faiz mohtar , zaimi . MY SWEETY DORM : norasmira , athirah , nabihah , hazirah , aina , nurul syafirra , huda , qistina , amiera , hajal . MY CUTEST EE : noor diyana , siti a'aishah , udin , aliff ridzwan

Wednesday, 30 November 2011

adeq aku layan jiwangg sihhh

video
haaaa...cube lihat video nii,.hahaha..adeq aku nyanyi lagu jiwang sihh...hahaha..mane tak nyerr...tgok r akak die gakk..huhuhhuhuhuhu...tengok lahhh smpai abiss..heheeh

Tuesday, 29 November 2011

HMM.....ABOUT SI DIA


pertemuan kau dan aku
saat indah yg ku rasakan
bagai tiada luka dan lara
aku bahagia mengenalimu
kita berkenalan gelak ketawa
...bahagia hatiku,indahnya sewaktu bersama
terasa bagai di syurga
engkaulah sinaran cahaya ilhamku
penawar kelukaanku
tetapiiiii.....stlah dirimu aku kenali
bru ku knal dirimu siapa
engkau tak seperti yg aku sangkakan
kau menyakiti hatiku yg lemah ini
hatiku tertanya tanya
apakah silapku apakah salahku
aq hnya plukan tman tp kau sakiti hati ini
tiada ap yg dapat mengubahnya
terima kasih atas segalanya.

SAJAK ni aq suh kawan aku yang cipta.....sajak ini ade kaitan nan aku..memang sebiji lahh ngan aku...miera je yg tauu cite aku ni so aku suh r die watt...hmmm..about die....aq rase memang menyesal gilerr kenal ngan die kan bagos kalau aq ta penah kenal dieee...huh,,kalau aq ta knl die msti hidup aq tak mcm ni...sakit hati lahh syiall........first mula aq bkenalan ngan die kat fb...mcm nilah perbualan aku ngan die...
boy:thanks add
girl: ouh welcome...kau skola mane??
boy:kite skola smvsg buloh.. n bla bla bla bla......
sejak tulahh aq mula knal ngan dieeee.........disekolahh aq lahh yg mula2 tego die..first aku tego die time ari sukan arituuuu.....perbualannyee start mcm ni
aku: ehhh,,sini kejapp..
boy:haa nak wat pe?
aku:kejap jee...
boy:okk..nak ape..
aku:nak tngkap gmba boleh ?
boy:ouhh cepatlahhhh...
aku:thankss....hmm sombonkkk lahhh
boy:ouhh yeke?? nt kite text
aku:na text camne? no tak de
then..die pon kasiii...mase tu time cuti skolaa....cuti pnjang enn....kiteorg pon text2 la...kiteorg pon jd semakin rapat rapat n rapat..kiteorg bertego sape kat skolaaa kwan mcm besee...kiteorg kwan dah 3 bulan lbh mcm tuuu..kiteorg jumpa dua2..nak kate dating tu tak lahh tp boleh dikatakan cm tu gakk....die layan aku mcm lbh dr kwn..ape yg aku rase lahhh......tak taulahh die mcm mane..semua org tauu.semua org gosip aku ngan die...dalam diam rupenyerr die dah ade awekk.nape die senyap jerr ha.nape die ta jujo ngan akuu...perghh..sape ta cemburuuu..sbb mse tu aq dah mula cam suke kat dieee..die plak layan aku mcm die single jerr...then die pnah ckp kat aku yg die single so aku oke jerr laaa..tp lps tau ni akuu...frustated gilerrrrrrr.......cube byangkan lahhh sepanjang kiteorg berkawan,,cam dah rapat2....dah ade awekkkk......huh,,berbulu bulu bulunyerr hati aku niiiiii......kan bagos kalau aku ta kenal dieeeeeeee.........grrrrrrrrrrr..menyesalnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....huh.......knape ek?? hidup ni tak penah adilllll..pastuu,,kat skola die layan aku ok jerr...atau aku yg salah paham selama ni tntg die,,cara die layan aku n mcm2 arr?? aku pon ta tauuu..huh,,.then,,time besdayy aku die kasi hadiah lawa plakkk...die kasi aku yg patung kaca tuu...cube byangkan die dh ade awek tp nape die layan aku mcm tuu???aku pnah ckp kat die yg aku na pulangkan blik hadiah die..tp die tak nak..knp die tak nak??sebenarnyerr ape permainan die ni..aku ta paham lahhh.... hurmmmm.....dah laaaa.........aq mlas na layan lagii..aq harap aku boleh lupakan die..stop contact diee..tak na jumpe die agyyy....nsb bek dah na hbs skolaaa..aq lega ta jumpe die dahhhhhhhhhhhhhhhh...huh,,,,,sape yang tau sape mamat ni senyap2 la ek..jgn bising2 tauu..huhu..malu malu malu malu..hak3......hahaahahahaha.. :D


hanya ni jerr yg mampu aku cakappppp................huhuhuhuhuuuhuhuhuhuhuhuhuhu......now,,skunk hanya lah kenangann selama lamanyerrrrrrrr....  :p

Monday, 28 November 2011

my ssv 2010/2011

ni gambar nyerr..tp aq n mirul tak de sedihhhh..
nilahhh budak2 aku..hehe...muke2 pelajar cemerlang..they are amni,aina,wahida,shaz,ayie,dayah,alan,oki,mirul,danial,fahmi,faiz,zaimi,mirul,hazi,shafiq,akif,aliff razak,hanis,syaukat,zainol.zul,faiz mahussain,nizam,syau,ikmal,fadzli,azmi,rahman...seronok sangat kawan ngan dorangggg..masing2 ade gelagatnye sendiri....huh,,bolehkah aku mendapat kawan mcam dorang lagy?? aku harap2 bolehhh....sebab tanpa dorang kat skola,,hidup aq tak ceria..kat skola tu dlm kelas,gelagat doranglah yg selalu wat aq ketwa.....adeq,,adeq la sahabt aku yg pling rapat kat kelas.kalo aq ta tau something ni,,dielahh gurukuu...dielahh teman aq berkongsi cerita,,dielah teman yg salu ngan aku..aku sayang kau adeq...sayang giler vavii...comel2 cili padii. ADEQ KARO...wahida,,kau pon samee...tak de kau pon aku sunyii...kaulahh pompuan yg aq penah kenal chill..relax n berani kat skolaaa...haha,.KAK LONG TIGERRR..huhu.aku plakk KAK NGAH LION..hehe..aq suke kwan ngan kau nyahh..perwatakan kau sumpah besttt.....aku harap kau n pak cik kekal 4ever k...hak3..dulu aku pikir kau ni bosan,,rupenyer takkk..sumpah kau lawak mcm bangang.dahlahh takot katakkbadan je besa...kah3.n u r always my MAK CIKK..ayie,,shaz plakk..dorang2 ni kdg2 bising kdg2 diam..walaupon mcmmm tuu,,tak de dorang pon bosan gak......ayie ngan watak die yg tersendiri...lawaklhhh...perwatakannye yg kabut,coo,relax,manja *manja kerw? haha....itulah yg membuatkan aku sering ketawa...shaz....aku tak tau na ckp ape tntg shaz ni..tp kalo die jerit n gelakk,,aduss ta menahan..kah3...MARIO,ALAN,MIRUL,DANIAL,ZAIMI,FAIZ boleh dikatakn budak yg aku rapat giler vavilahhh....dan boleh dikatakan yg salu kne kacau ngn aku...kih3...alan,,first aku tgok die mcm kerek jerr..pikir bgos sgt..tp lama kelamaan bwu aku tau die camnee...haha...best kawan kau alan n aku akan ingat yg kau salu pnggil aku AMAI..AMAI.....mirul n danial plak mula2 sombong gilerrr tp huh,,rupenyerr sporting gilerrr lahh...duorang mamat ni salu kne ganggu nan aku.hah.mirul bucit n danial aiman pak cikk...hehehe.....zaimi n faiz ni senyap2 ubi berisi,,kalo dorang dah kelua mulut diee...pedas dehh..haha.Faiz salu kne kacau nan aku.huhu.BABYFACED..HAHAtp die cool jerr.haha.zaimi,mirul,alan ni lawak dorang selamba jerr..suke wat orang gelak berdekah2.kah3.mario ni kawan ngan die syokk..die biasa2 jeerrr....hehehe...DAYAH plakkk..minah ni agy la chill..haha...dlu aq ta ngam ngan die,,bile dah ngam,grrrr same jer gila2 mcm kiteowg..haha...die ni berani bertanya..sampai dak laki asyik bahan2 jerr..huahuahua.nizam plak budak yg salu kne bahan n kena kacau.tp kire ok lahh..die ta kisah ponn sebab die paham gurau kan!haha.FAIZ MAHUSAIN.ni AYUHHHH.DIE NI LAWAK GAK.aku n adeq suke tgok die gelakk...weii,,korang thanks byk2 tau sebab sambut bufday akuu..walaupon time tu ngah peksee..aku akan sentiasa ingattt...ALAN,WAK ABM N THE GENG..thanks 4 that nite..yg korang kasi aku telor n wak abm men gitar smbil nyanyi * budak busuk,,budak busukk..haha..sumpah aku terharuuuu......n DAK2 SSV tengs 4 the skola time...korang kasi aq teponggg..haha.OKI TENGs kasi aku teddybear yg cumil sekali..haha *pdahal katak kowtt..kau n alan sanggup cari malam2 buta...hehehe..aku akan ingat selalu ape yang korang wat kat akuuuu.........haa,,aku jugak akan ingat time sivik tu...DAK POMPUAN MEMBULI DAK LELAKI BERDASARKAN PANTUN.hahaha..first time aq tergelak besa..time ni kiteorg bwu na menjadi rapat sesama kelass....hahaah...thenn,,dorang plak balas pntun kiteorg..huhuhu....aku harap bile dah hbs sola jgn lahhh lupe akuuu....koranglahh kawan yg best,sporting,,cool yg penah aku jumpeeeee..hahahahh..lepas ni tak boleh na lepak,,na kcau n nak bahan kowangg....sedihnyerrr. EE N AUTO SSV is THE BEST..hahahah..nape aku tibe2 sedih nii..??? sob sob sob sob...rase na nangis jerr tinggalkan korangggg.....AKU SAYANG KORANGGGGGGGGGG.................ape yg menjadi kenangan hanyalah gambar2 yg aku simpan kat phone aku uw..huhu...k lahh aku tak tau na ckap ape dahh..hmmm...POMPUAN  N LAKI SSV AKU HARAP KORANG DAPAT MENCAPAI CITE2 KORANG N BERJAYA DLM HIDUPP.AMINN....


Sunday, 27 November 2011

budax ee3 2010

ni geng2 skola aku time ee3 2010

nama diberi siti a'aishah,aina shazana,noor diyana n nur azri athirah....doranglahh kawan aku sepanjang aq kat skola uw..dalam kelas tak de dorang...aq mang sunyi gilerrr..huhu...macam2 yg kiteowg lakukan bersame..ingat agy mase form4 dulu..kiteorang ni mang kaki rayap...asal tak de ckgu dlm kelas,ape lagy..mulalah kaki ni nak berjalan..haha..nak pegy tayang muke sat..haha..bile blik kelas,dak lagy panggil haa,,cikgu..budak2 kaki ponteng dah balik...haha.sumpah kelakar..hik3...lagi satu kiteorg ni pantang berpisahh..kalo na pegy mane,,mesti berlima lahh...sebagai contoh,kalo na pegy tandas,,mesti berlima.haha..kiteorg ni setiakawan meyhh..haha..haa..kami ni budak baek tau..nama pompuan dak ee3 ta penah nek..hehe.ye ke?? ntahh laaa...kami ta penah buat hall...lagy satu yg ta bole blahnya ayie pegy kacau senior ssv..haha..bpak lawak...sampai abang ssv uw tak nak lalu depan kelas kiteowg dahh..haha..ayie cakap camni haa,,usya perr?.time ni dorang usha kelas kiteowg.haha..then,dorang balas korang pikir kelas korang cantik.haha...we juz diam jer..then,bile kiteorg lalu depan kelas dorang,,dorang kire kiteorg 1,2,3,4,5 langsiiiiiii...hahaha....ini pon time na hbs skola dahh...bile na hbs skola ni,,kami mula melakukan perkara yg bukan2..ade kiteorg kisah dah ngan senior uw..haha...kami mencapap,merayau,,mengurat n macam2 lahh..hahaha...kami sume ni otak2 gila2..tu pon kalo korang kenal kiteorg mcm mana.haha..haa,,sebenarnyerr byk story ni tp cukup lahh tu yer.now,,cite pasal owg tu plakk..diyana:ni sahabat aku yg paling rapat..susah senang kite org bersame..haha..time beengkel,dielah teman aku yg ngek ngok.haha..kalo ade pape,msti aku cari die.huhu.die ni salu kena kacau n kena bahan nan aku..tp die sabar jerrrr..huhu....ingat agy,,time uw ad boy yg aku minat jln2 depan klas aku..aku boleh tarik die ikut jln len walaupon die tak nak.haha..die terpakse ikut aku.haha..aku sayang kau ustazahh...susah na cari kawan macam kauu...kau baik sngt..then,,die ni sekepala nan aku..mulut tu kecoh jerr..haha..now,,aina shazana..adeq ni pon sahabat yg aku rapaat..haha..die nibole tahan gak bising die..huhu..adeq ni macam2 die ajar ku..die ajar aku lagu omputih..dulu aku ta minat omputih2 ni tp now aku suke gilerr..haha..dalam kelas ssv dielahh kawanku..aq duk sebelah die.kalo aq ta tau someone nii,,dielahh guru aku..yelaa..die kan budak pandaiii....huhu....aku suke cara adeq sembang.haha..cite na gempak jerr..hehe....kk,aishah n ayie plakk...hmm 2 minah ni pon boleh tahan kabutyerr..heheh..ayie suke sebut moheyauu..bende ap pon aku ta tauu...ayie ni pon pelawakk.gerak geri die,,cara percakapan die,,slank2 omputih dielahh yg salu wat kiteorg na tergelakk..aishah plak pelajar terbekk..anak cikgu katakan..wakakakaka....die ni kdg2 bising..kdg2 series...aku takut ngan aishah nii..huhu.....hmm..asenyerr takat nilahh dulu..ngeeee

my dorm 2A GEMILANG 2011

ni plak gamba dak dorm aku.. 2 A GEMILANG 2011.UHUHUH. :D

haaa..nilahhh kawan2 ku 4ever n ever....huhu....bermula ngan norasmira.die kd kiteorg..hehe..ha..aq rapat ngan ieya.ieya ni jenis sensitif owngnyer..hati cepat terase sehh.manja2 gitu lol..die ni bising2 n kecoh...kdg2 die tak de dlm dorm sunyi gak.. haa..huda n nabila plak aq kurang lahh..dieorang suke wat sndr laahhh....dieorang suke lepak nan dak2 len..tp huda kebelakangan ni semakin rapat nan kiteowg..huhu....bieha n eira plak orangnyer bising2 gak..suke wat bende tak btoii especially bieha.gilak...hehehe..eira ni kalo bende yg bukan2,,die suke tau..hak3.bieha ni suke nari2 n terjoget sana,,terjoget sini.aku ingat agy kalo bieha wat camtu msti eira kata *bieha,,amni menyampah dowh..haha..sebenarnyerr tak pon..aku saje2 je mcm tuhh.kih3....bende merapu kasi dorang..haha..mira n hajal ni suke berdue..g skola berdue n mane2 pon berdua lahh..hahah..dua2 minah ni minah jiwang sihh..dlm nset pnoh lagu jiwang.mira ni tak hbs2 nan abenyerr..hajal plak cool sajekkk.haha...atie plak mcam tu jer..bese2 jerr..kdang2 bising kdang tak.kiteowg pnggil die dak matang..haha...meon n aina..skunk dieorang dah tak de ngan kiteowg..sejak jd outsider ni tego2 pon jarang..sedihh..rindu kata2 aina :anas yg chumil..anas yg gantang n mcm2 ahh..heheheehehh......qis n fiera plakk berdua2 jer kat katil dorang tuhh..hahaha.....2 minah ni bole tahan kecohnyerr.....mulut pon boley tahan gakk..ahksss..mak,,aq harap jgn byk terlepas cakap..kah3 n still ngan ayahh..mak n bieha,aku gak na ckp tengs salu ikat rambut kat aku..ngee...lpas ni sapelahh na ikat rambut aku pagi2..dah tak de owg na ikat rambut aku dahh..kah3.*ta taulahh dlm hati korang bengang ke tak na ikat rambut aku tuhh.....huhuh..korang,,aq sayang korunk gile vavi lahhh...korang lah kawan yg best,,sporting,,sekepala ngan akuu...sob sob sob.aku gak nak ucapkan tengs sebab sambut bufday akuuu....aku akan ingat time aku nagh basuh bajuu..then,,tibe2 gelap..korang bling air sabun kat akuu..sampai aku kne mandi dua kali..haha..saat itulah pling gembiraa....sedih na berpisah ngan kowanggg.....kan bgos kalo mase ni berputar blikk..... hehe..emo2 plakkk.....aku akan ingat time kite men same2,,wat bende bodoh same2 n aku akn ingat OUR DIKIR BARAT YG TAK BOLEH BELAHH..kah3....that time is our best day.huhu.....aku minta maap sebarang keslahan akuu..hik3..harap dapat bersame agyy n lepak2....hmm dah la hajal n bieha plkn..hik3..ta dapat lepak2...