MY BESTIE FRENZ ssv : aina shazana, nur azri athirah, nurul wahida , hidayah ghazali , amirul jais , aliff razak , azlan jelani , naqiuddin , danial aiman , faiz mohtar , zaimi . MY SWEETY DORM : norasmira , athirah , nabihah , hazirah , aina , nurul syafirra , huda , qistina , amiera , hajal . MY CUTEST EE : noor diyana , siti a'aishah , udin , aliff ridzwan

Monday, 28 November 2011

my ssv 2010/2011

ni gambar nyerr..tp aq n mirul tak de sedihhhh..
nilahhh budak2 aku..hehe...muke2 pelajar cemerlang..they are amni,aina,wahida,shaz,ayie,dayah,alan,oki,mirul,danial,fahmi,faiz,zaimi,mirul,hazi,shafiq,akif,aliff razak,hanis,syaukat,zainol.zul,faiz mahussain,nizam,syau,ikmal,fadzli,azmi,rahman...seronok sangat kawan ngan dorangggg..masing2 ade gelagatnye sendiri....huh,,bolehkah aku mendapat kawan mcam dorang lagy?? aku harap2 bolehhh....sebab tanpa dorang kat skola,,hidup aq tak ceria..kat skola tu dlm kelas,gelagat doranglah yg selalu wat aq ketwa.....adeq,,adeq la sahabt aku yg pling rapat kat kelas.kalo aq ta tau something ni,,dielahh gurukuu...dielahh teman aq berkongsi cerita,,dielah teman yg salu ngan aku..aku sayang kau adeq...sayang giler vavii...comel2 cili padii. ADEQ KARO...wahida,,kau pon samee...tak de kau pon aku sunyii...kaulahh pompuan yg aq penah kenal chill..relax n berani kat skolaaa...haha,.KAK LONG TIGERRR..huhu.aku plakk KAK NGAH LION..hehe..aq suke kwan ngan kau nyahh..perwatakan kau sumpah besttt.....aku harap kau n pak cik kekal 4ever k...hak3..dulu aku pikir kau ni bosan,,rupenyer takkk..sumpah kau lawak mcm bangang.dahlahh takot katakkbadan je besa...kah3.n u r always my MAK CIKK..ayie,,shaz plakk..dorang2 ni kdg2 bising kdg2 diam..walaupon mcmmm tuu,,tak de dorang pon bosan gak......ayie ngan watak die yg tersendiri...lawaklhhh...perwatakannye yg kabut,coo,relax,manja *manja kerw? haha....itulah yg membuatkan aku sering ketawa...shaz....aku tak tau na ckp ape tntg shaz ni..tp kalo die jerit n gelakk,,aduss ta menahan..kah3...MARIO,ALAN,MIRUL,DANIAL,ZAIMI,FAIZ boleh dikatakn budak yg aku rapat giler vavilahhh....dan boleh dikatakan yg salu kne kacau ngn aku...kih3...alan,,first aku tgok die mcm kerek jerr..pikir bgos sgt..tp lama kelamaan bwu aku tau die camnee...haha...best kawan kau alan n aku akan ingat yg kau salu pnggil aku AMAI..AMAI.....mirul n danial plak mula2 sombong gilerrr tp huh,,rupenyerr sporting gilerrr lahh...duorang mamat ni salu kne ganggu nan aku.hah.mirul bucit n danial aiman pak cikk...hehehe.....zaimi n faiz ni senyap2 ubi berisi,,kalo dorang dah kelua mulut diee...pedas dehh..haha.Faiz salu kne kacau nan aku.huhu.BABYFACED..HAHAtp die cool jerr.haha.zaimi,mirul,alan ni lawak dorang selamba jerr..suke wat orang gelak berdekah2.kah3.mario ni kawan ngan die syokk..die biasa2 jeerrr....hehehe...DAYAH plakkk..minah ni agy la chill..haha...dlu aq ta ngam ngan die,,bile dah ngam,grrrr same jer gila2 mcm kiteowg..haha...die ni berani bertanya..sampai dak laki asyik bahan2 jerr..huahuahua.nizam plak budak yg salu kne bahan n kena kacau.tp kire ok lahh..die ta kisah ponn sebab die paham gurau kan!haha.FAIZ MAHUSAIN.ni AYUHHHH.DIE NI LAWAK GAK.aku n adeq suke tgok die gelakk...weii,,korang thanks byk2 tau sebab sambut bufday akuu..walaupon time tu ngah peksee..aku akan sentiasa ingattt...ALAN,WAK ABM N THE GENG..thanks 4 that nite..yg korang kasi aku telor n wak abm men gitar smbil nyanyi * budak busuk,,budak busukk..haha..sumpah aku terharuuuu......n DAK2 SSV tengs 4 the skola time...korang kasi aq teponggg..haha.OKI TENGs kasi aku teddybear yg cumil sekali..haha *pdahal katak kowtt..kau n alan sanggup cari malam2 buta...hehehe..aku akan ingat selalu ape yang korang wat kat akuuuu.........haa,,aku jugak akan ingat time sivik tu...DAK POMPUAN MEMBULI DAK LELAKI BERDASARKAN PANTUN.hahaha..first time aq tergelak besa..time ni kiteorg bwu na menjadi rapat sesama kelass....hahaah...thenn,,dorang plak balas pntun kiteorg..huhuhu....aku harap bile dah hbs sola jgn lahhh lupe akuuu....koranglahh kawan yg best,sporting,,cool yg penah aku jumpeeeee..hahahahh..lepas ni tak boleh na lepak,,na kcau n nak bahan kowangg....sedihnyerrr. EE N AUTO SSV is THE BEST..hahahah..nape aku tibe2 sedih nii..??? sob sob sob sob...rase na nangis jerr tinggalkan korangggg.....AKU SAYANG KORANGGGGGGGGGG.................ape yg menjadi kenangan hanyalah gambar2 yg aku simpan kat phone aku uw..huhu...k lahh aku tak tau na ckap ape dahh..hmmm...POMPUAN  N LAKI SSV AKU HARAP KORANG DAPAT MENCAPAI CITE2 KORANG N BERJAYA DLM HIDUPP.AMINN....


No comments:

Post a Comment